Erasmus+ K131 Hareketliliği Kapsamında Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ile Beslenme ve Diyetetik Alanında İş Birliği

Erasmus+ K131 Hareketliliği Kapsamında Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ile Beslenme ve Diyetetik Alanında Anlaşma İmzalandı!

Üniversite olarak uluslararası iş birliklerini güçlendirmeye ve öğrencilerimize daha zengin deneyimler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Erasmus+ K131 Hareketliliği çerçevesinde Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie (PL LUBLIN04) üniversitesi ile Beslenme ve Diyetetik alanında bir iş birliği anlaşması imzalanmıştır.

Bu anlaşma, öğrencilerimizin akademik ve kültürel açıdan zenginleşmelerine katkıda bulunacak, aynı zamanda akademik personelimiz arasında bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik edecektir. İki üniversite arasındaki bu iş birliği, öğrenci değişim programları, ortak araştırma projeleri ve diğer akademik etkinliklerin gerçekleştirilmesine olanak tanıyacak ve uluslararası öğrenme ortamını güçlendirecektir. Bu anlaşma, sadece bilgi paylaşımını teşvik etmekle kalmayacak, aynı zamanda kültürler arası anlayışın arttırılmasına da katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle, öğrencilerimiz arasında kültürel alışverişin arttırılması ve uluslararası ilişkilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Bu iş birliğiyle, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ailesi olarak uluslararası alanda daha fazla adım atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. İki Üniversite arasındaki bu anlaşma, öğrenci ve personelimizin küresel düzeyde rekabetçi olmalarını destekleyecek ve gelecekteki iş birliklerine zemin hazırlayacaktır.

İlgili herkese teşekkür eder, başarı dolu bir iş birliği dönemi geçirmeyi dileriz.