SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı (Tıklayınız)

Online Başvuru linki İçin (Tıklayınız)

Online Başvuru Formu Çıktısı başvuru tarihleri bittikten sonra alınamadığı için adayların başvuru tarihleri arasında Online Başvuru Formu Çıktısını almaları zorunludur.

Beden Eğitimi ve Spor Programına müracaat eden Milli Sporcular Lisansüstü Eğitim Başvuru Formu ‘ nu doldurarak istenen evraklarla beraber belirtilen tarihler arasında Enstitüye şahsen veya vekâlet yoluyla başvuracaktır.

Beden Eğitimi ve Spor Programında kesin kayıt hakkı kazanan Milli Sporcular Lisansüstü Eğitim Kesin Kayıt Formu‘ nu doldurarak istenen evraklarla beraber belirtilen tarihler arasında Enstitüye şahsen veya vekâlet yoluyla başvuracaktır.

Kesin kayıt aşamasında talep edilen KVK Mevzuatı Formu‘ nun  imzalı olarak istenen diğer evraklarla beraber e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kesin kayıt yapılamayacaktır.

Lisansüstü Programlar için Öğrenci Bildirgesi kesin kayıtta imzalı olarak e-posta adresimize gönderilmelidir.

Enstitü Öğrenci İşleri Telefonu : 0 (446) 224 29 10  Dahili: 0446 226 18 18 (31034)