2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Alım İlanı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına öğrenci alınacaktır. Başvurular on-line olarak yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı

Not: Online Başvurular 18.07.2022-22.07.2022 tarihleri arasında aktif olacaktır.

*BAŞVURU YAPACAK ADAYLARA ÖNEMLE DUYURULUR*

  1. “Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı” na Online Başvuru sırasında ilgili programlarda istenilen (ALES, Transkript, Mezuniyet Belgesi) belgelerin sisteme yüklenmesi zorunludur. İstenilen belgelerin eksik yüklenmesi halinde başvuru geçersiz sayılır.
  2. On-line Başvuru Formu Çıktısı başvuru tarihleri bittikten sonra alınamadığı için adayların başvuru tarihleri arasında On-line Başvuru Formu Çıktısını almaları zorunludur.
  3. Transkript belgesinde genel not ortalaması 4’lük sistemde olup 100’lük not karşılığı bulunmayanlar için YÖK’ün 100’lük not dönüşümü tablosu kullanılır. Transkript belgesinde 4’lük ve 100’lük genel not ortalaması (GANO) bulunan veya sadece 100’lük notu bulunan adaylar 100’lük notu kullanması zorunludur. 
  4. Beden Eğitimi ve Spor Programına müraacat eden sadece Milli Sporcular LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURU FORMU doldurarak istenen evraklarıyla beraber belirtilen tarihler arasında Enstitüye şahsen veya vekâlet yoluyla başvuracaktır.
  5. Beden Eğitimi ve Spor Programına kesin kayıt hakkı kazanan sadece Milli Sporcular Lisansüstü-Eğitim-Kesin-Kayıt-Formu‘nu doldurarak istenen evraklarıyla beraber belirtilen tarihler arasında Enstitüye şahsen veya vekâlet yoluyla başvuracaktır.

AŞAĞIDAKİ LİNKTE YAYINLANAN “ONLİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR”I OKUMADAN ONLİNE BAŞVURUNUZU YAPMAYINIZ.

Online Başvuru Nasıl Yapılır Dikkat Edilecek Hususlar 

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FR-378-KVK-Mevzuati-Uyarinca-Lisansustu-Programlara-Basvuru-Sureci-Aday-Ogrenci-Aydinlatma-Metni (İmzalı Olarak Yükleyiniz)

Öğrenci İşleri Telefon:0 446 224 29 10 (Direkt)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email